Rendszer

A Rentaroller Szolgáltatás Csomagunk segítségével Ön a szálláshelyének kínálati palettáján egy új színfoltot hozhat létre, amelyhez mi a sikeres működéshez szükséges hátteret az adminisztrációs szoftvertől a szervízelésen át az eszközökhöz kapcsolódó valamennyi probléma megoldásáig havi átalánydíj ellenében biztosítjuk. A Rentaroller Szolgáltatás Csomagban partnereink tehát kulcsrakész szolgáltatást kapnak tőlünk az eszközök rendelkezésre bocsátásán felül, így Önöknek elegendő a vendég igényeire, elégedettségére és a rollerezés élményére koncentrálni, amely egyben a bevételszerzés biztosításának záloga. Ön az elektrollerrel új élményt adhat a vendégnek, újabb bevételi forrást nyit meg, a többi pedig a mi feladatunk!

Az elektrollereket 2-10 darabos csoportokban telepítjük partnereinkhez, ahol az akku töltésén kívül csak a bérbeadással és a bevétel kezelésével kell foglalkozni. A javítás, a meghibásodott roller cseréje, a biztosítás és karbantartás a mi dolgunk. A flottát és a szolgáltatáscsomagot havi átalánydíjban bocsátjuk partnereink rendelkezésére.

Turisták

A Rentaroller Partnerhálózat Budapest belvárosában egyre több szállodában rendelkezésre bocsátja a legújabb, gyors, divatos helyváltoztatásra szolgáló sporteszközét, az elektromos segédmotorral ellátott rollert. Az elektroller segítségével a gyalogosból egy kerékpáros sebességével haladó utas válik, így a forgalmi dugók, a parkolóhelyek és a nem túl vonzó tömegközlekedés helyett a gyors és sportos eljutás lesz a használó jutalma.

Keresse az elektrollert a bérbeadó partnereinknél!